Telefon: 0767.205.309 | Urmareste-ne pe

/// Curatare tapiterie auto, detailing auto

Într-un oraş parcă din ce în ce mai prăfuit,
noi ne încăpăţânăm să păstrăm maşinile curate.

O vom curăţa pe a ta în profunzime, la fel cum facem şi cu ale noastre. Crede-ne pe cuvânt, e cel mai ieftin mod de a avea o maşină nouă. Noi o frecăm până la ultima pată, aşa că o vei recunoaşte abia când te vei urca la volan. Dacă eşti interesat de serviciile noastre de detailing auto, ai două opţiuni:

1. Venim noi la tine.
Rezervă-ne şi venim de îndată. Dar avem nevoie de spaţiu să ne putem desfăşura. Ne descurcăm cu o parcare sau cu un garaj.
2. Treci tu cu maşina pe la noi. .
Momentan punctul de lucru este închis. Căutăm un spațiu nou și vom reveni cu detalii când vom găsi locul potrivit.
Facem detailing auto ca la carte şi tratăm toate părţile esenţiale ale maşinii: Plafon – Stâlpi + Centuri – Scaune + Banchetă – Mochetă – Portbagaj – Feţe Uşi – Bord + Suprafeţe Plastic – Geamuri Interioare

Iată cei 8 paşi simpli pentru curăţenia în profunzime a interiorului maşinii tale:

1. Plafonul

Pulverizăm pe plafon soluţii profesionale cu spumare redusa, insistând asupra petelor; apoi îndepărtăm şi finalizăm cu aspiratorul de injecţie extracţie.

2. Stâlpi + Centuri

Folosim o soluţie specială pentru suprafeţe din plastic şi o lavetă cu structură elastică, rezistentă, care aspiră umiditatea sau orice tip de murdărie. Centurile sunt spălate şi uscate folosind procedura injecţie-extracţie.
3. Scaune + Banchetă

Cum se curăţă tapiţeria din material textil :

  • Întâi aspirăm tapiţeria pentru a scăpa de praf şi firmituri
  • Apoi şamponăm tapiţeria cu soluţii profesionale de curăţare
  • Pe urmă o spălăm cu ajutorul aspiratorului injecţie-extracţie.
  • La final uscăm suprafeţele curăţate cu o aerotermă specială.

Tapiţeria din piele se curăţă în urma unui tratament mai complex:

  • Aplicăm o soluţie specială de curăţare cu ajutorul unei lavete fine, din microfibră
  • Curăţăm tapiţeria cu o lavetă elastică, insistând asupra zonelor pătate
  • Aplicăm o soluţie hidratantă pentru a recondiţiona pielea, apoi curaţăm şi uscăm cu o altă lavetă din microfibră.


4. Mocheta

Pulverizăm cu soluţii speciale, apoi folosim aspiratorul de injecţie-extracţie pentru a îndepărta mizeria, praful şi impurităţile din material, lăsând suprafeţele curăţate în profunzime.

5. Portbagaj

Şamponăm suprafeţele din material textil, apoi îndepărtăm mizeria, praful şi impurităţile cu aspiratorul de injectie-extractie pentru un portbagaj impecabil. Aplicăm soluţii speciale pe tot ce înseamnă plastic, ca să lucească a nou, fără strop de pată.
6. Feţe Usi

Întâi pulverizăm soluţii speciale, apoi ne folosim de aspiratorul de injecţie-extracţie pentru a curăţa materialul de praf şi impurităţi. Plasticul e tratat cu soluţii speciale pentru a-l curăţa de pete şi a-i da stălucire de nou-nouţ.

7. Bord + Suprafeţe plastic

Intervenim pe plasticul bordului cu o lavetă elastică pentru aplicarea soluţiei speciale de curăţare a petelor. Aspectul de imaculat se datorează soluţiei hidratante; aplicată cu o lavetă din microfibră, ajută la recondiţionarea plasticului.

8. Geamuri interioare

Avem soluţiile profesionale potrivite pentru îndepărtarea petelor şi a prafului de pe geam, precum şi lavete speciale pentru finisajul perfect.