Telefon: 0767.205.309

/// Servicii conexe

Pe lângă serviciile complete de curăţenie imobile şi automobile, îţi oferim şi o gamă largă de servicii conexe.

Curățat tapițerie / îndepărtat pete tapițerie

Scaune, Fotolii, Canapele
Procedură: aplicăm soluții speciale prin pulverizare, spălăm și clătim, iar la final extragem apa și mizeria cu aspiratorul de injecție – extracție.

Curăţat scări rulante

Procedură: folosim un sistem inovator – contra twin – al periilor rotative cilindrice, echipamanetele noastre fiind ideale pentru operarea în cele mai dificile condiții (spații strâmte, greu accesibile). Aplicăm soluții profesionale, apoi acționăm periile care curăța până la cel mai mic detaliu; folosim apa ca și solvent care leagă particulele de murdărie, iar apoi acestea sunt colectate în bazinul de apă uzată cu ajutorul sistemului contra twin.

Curăţat / recondiționat covor / îndepărtat pete covor

Mochetă, covoare, carpete
Procedură: folosim produse speciale, care curăță în profunzime covorul, fără să afecteze materialul sau să estompeze culorile. Acestea se aplică prin pulverizare, iar la final extragem apa și mizeria cu aspiratorul de injecție -extracție.
Curățat pardoseli

Parchet, gresie, marmură, linoleum
Procedură: aplicăm soluții profesionale, în funcție de suprafața de lucru, indepărtăm atât mizeriile cat si impuritățile folosind echipamentul potrivit (aspirator injecție-extracție, rotowash, monodisc).