Telefon: 0767.205.309

/// Curatare tapiterie auto, detailing Bucuresti

Curatare tapiterie auto

Te așteptăm la noi .
Sună acum pentru o programare: 0767.205.309Facem detailing auto ca la carte şi tratăm toate părţile esenţiale ale maşinii: Plafon – Stâlpi + Centuri – Scaune + Banchetă – Mochetă – Portbagaj – Feţe Uşi – Bord + Suprafeţe Plastic – Geamuri Interioare

Iată cei 8 paşi simpli pentru curăţenia în profunzime a interiorului maşinii tale:

Detailing auto


1. Plafonul

Pulverizăm pe plafon soluţii profesionale cu spumare redusa, insistând asupra petelor; apoi îndepărtăm şi finalizăm cu aspiratorul de injecţie extracţie.

2. Stâlpi + Centuri

Folosim o soluţie specială pentru suprafeţe din plastic şi o lavetă cu structură elastică, rezistentă, care aspiră umiditatea sau orice tip de murdărie. Centurile sunt spălate şi uscate folosind procedura injecţie-extracţie.
3. Scaune + Banchetă

Cum se curăţă tapiţeria din material textil :

  • Întâi aspirăm tapiţeria pentru a scăpa de praf şi firmituri
  • Apoi şamponăm tapiţeria cu soluţii profesionale de curăţare
  • Pe urmă o spălăm cu ajutorul aspiratorului injecţie-extracţie.
  • La final uscăm suprafeţele curăţate cu o aerotermă specială.

Tapiţeria din piele se curăţă în urma unui tratament mai complex:

  • Aplicăm o soluţie specială de curăţare cu ajutorul unei lavete fine, din microfibră
  • Curăţăm tapiţeria cu o lavetă elastică, insistând asupra zonelor pătate
  • Aplicăm o soluţie hidratantă pentru a recondiţiona pielea, apoi curaţăm şi uscăm cu o altă lavetă din microfibră.


4. Mocheta

Pulverizăm cu soluţii speciale, apoi folosim aspiratorul de injecţie-extracţie pentru a îndepărta mizeria, praful şi impurităţile din material, lăsând suprafeţele curăţate în profunzime.

5. Portbagaj

Şamponăm suprafeţele din material textil, apoi îndepărtăm mizeria, praful şi impurităţile cu aspiratorul de injectie-extractie pentru un portbagaj impecabil. Aplicăm soluţii speciale pe tot ce înseamnă plastic, ca să lucească a nou, fără strop de pată.
6. Feţe Usi

Întâi pulverizăm soluţii speciale, apoi ne folosim de aspiratorul de injecţie-extracţie pentru a curăţa materialul de praf şi impurităţi. Plasticul e tratat cu soluţii speciale pentru a-l curăţa de pete şi a-i da stălucire de nou-nouţ.

7. Bord + Suprafeţe plastic

Intervenim pe plasticul bordului cu o lavetă elastică pentru aplicarea soluţiei speciale de curăţare a petelor. Aspectul de imaculat se datorează soluţiei hidratante; aplicată cu o lavetă din microfibră, ajută la recondiţionarea plasticului.

8. Geamuri interioare

Avem soluţiile profesionale potrivite pentru îndepărtarea petelor şi a prafului de pe geam, precum şi lavete speciale pentru finisajul perfect.