Telefon: 0767.205.309

/// Noutati


Momentan venim doar la domiciliu

01 Iulie 2015
A m închis punctul de lucru de la Cobălcescu

Revenim cu detalii când găsim un nou spațiu potrivit!
Momentan ne putem deplata noi la sediul/domiciliul dumneavoastră pentru curățarea interiorului auto.
Ne puteți contacta oricând pentru mai multe informații despre procedură.
Scoatem guma din tapițerie!

2 Mai 2013
A vem soluția potrivită pentru orice!

Ne străduim să facem față cu brio solicitărilor de orice tip! Găsim soluția potrivită pentru suprafața pe care doriți să o curățăm. Suntem pasionați de ceea ce facem și acceptăm mereu noi provocări. Un exemplu ar fi intervenția de astăzi, cu o poză demonstrativă. Am curățat o banchetă auto pe care niște copilași pictaseră cu sârg și cu…gumă de mestecat. Rezultatul a fost extrem de mulțumitor pentru client, deci ne mandrim și noi cu asta!


Cum curatam mochetePrimăvara se curăță toată casa!

1 Mai 2013
A venit timpul să reîmprospătăm locuința. Cum putem face asta?

Cu o curățenie generală ca la carte, de la îndepărtarea pânzelor de păianjen și prafului din colțuri la curățarea și igenizarea celor mai pretențioase dar si dificile suprafețe – cele textile. Canapelele, fotoliile, saltelele și covoarele sau mochetele sunt o adevarată sursă de microbi dacă nu sunt curățate periodic.
Noi vă putem ajuta atât cu igenizarea acestor suprafețe, dar și curățarea lor. Iată câteva poze demonstrative:Cum curatam mochete

Curatam mochete


A venit primăvara!

1 Aprilie 2013

E ste perioada ideală pentru puţină mişcare! Ce vă sugerăm noi? Să aduceţi autoturismul din dotare pentru o bine meritată curăţare inerioară profesională şi să plecaţi pedalând o bicicletă nu doar rapidă, dar şi cochetă, o fâşneaţă electrică! De ce mersul pe bicicletă? Asta ne-am întrebat şi noi şi iată ce am aflat:

1. Antrenează inima
Mersul pe bicicletă oxigenează organele şi muşchii, aşa se pompează mai mult sânge şi oxigen către ţesuturi, iar inima este cea mai avantajată.

2. Scade riscul de apariţie a astmului
Se pare că mersul pe bicicletă este şi un mijloc de prevenire a afecţiunilor respiratorii, cum sunt astmul sau bronşita.

3. Previne varicele
Pedalarea îmbunătăţeşte circulaţia sanguină, reducând apariţie a edemelor (umflături) şi varicelor.

4. Reduce riscurile de osteoporoză
Tot bicicleta este indicată şi pentru antrenamentul tendoanelor, ligamentelor şi articulaţiilor, prevenind boli gen osteoporoză, tendinită sau început de coxartroză (o formă de reumatism localizat la nivelul şoldurilor).

5. Îmbunătăţeşte capacităţile intelectuale
Asta ne-a plăcut cel mai mult!Datorită unei mai bune oxigenări a creierului pe care o „produce“ pedalarea, capacităţile intelectuale sunt îmbunătăţite, iar starea psihică se ameliorează.

Este clar, aveţi toate motivele să pedalaţi faşneaţa electrică în timp ce noi vă răsfăţăm autoturismul!

Sa pedalam

Video demonstrativ

5 ianuarie 2013

C um facem noi detailing auto? Va lasam sa va delectati cu un video demonstrativ!                                Pentru filmări am realizat un casting online, în urma căruia am selectat autoturismul norocos. Castingul a constat în postarea unor poze cu interiorul mașinii, ales fiind bineînțeles, cel mai murdar :)


Detailing auto la punct de lucru fix

1 august 2012

D e acum te aşteptăm şi la noua adresă. Vino la noi dacă vrei să-ţi curăţăm interiorul maşinii până arată ca nou. Dacă vrei, poţi opta pentru o plimbare cu scuterul sau bicicleta cât timp noi ne îngrijim de curăţenia maşinii tale. Iar dacă preferi să aştepţi la o cafea, o poţi savura la terasa clădirii, care transmite şi imaginile preluate de sistem de supraveghere video. Astfel îi poţi urmări la lucru pe băieţii noştri harnici, pe care i-ai cunoscut deja atunci când ţi-au preluat maşina chiar de la intrare pentru a o urca pe rampă.

Rampa